Kommer ni från Stockholm eller?

Kommer ni från Stockholm eller?

Geografisk härkomst

Vi får ibland uppmärksammanden och förfrågningar om diverse intervjuer och samarbeten till Aktietjejerna. Det tycker vi såklart är jättekul! Men, vet ni vad den vanligaste frågan är? Ska vi ses över en lunch i stan någon dag, med en underton om att vi skulle bo i Stockholm. Ingen av oss som medverkar i Aktietjejerna är nämligen från huvudstaden, även om vi älskar att hänga där. Dock är det med ett skratt vi bemöter denna kommentar varje gång, för att många förutsätter nog att vi är därifrån. En fördom.

Det som är så himla bra är trots allt att man som aktietjej kan bo precis vart man vill, allt från Ystad till Haparanda. Vi strävar inte efter att placera människor i fack, utan alla skall känna sig bekväma med en sådan titel.

Händelsernas centrum

Sedan kan vi inte sticka mellan stolen att det ibland hade varit härligt att bo i Stockholm, där många större bolag och organisationer finns. I vissa avseenden hade det varit enklare för tillexempel nätverkande, jobbmöjligheter. Men, när man väl är på besök kan man alltid förena nytta med nöje.

Vart är ni ifrån kära läsare? Det hade varit roligt att få en mer geografisk uppfattning om er?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s